Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
MITT Moskova 22.Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı Sona Erdi
Haber Galerisi
  • MITT Moskova 22.Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı Sona Erdi

  • 11 Ağustos 2013

Çukurova Kalkınma Ajansı, bölgenin tanıtım faaliyetleri kapsamında Türkiye’nin önemli pazarları arasında yer alan Rusya’nın başkenti Moskova’da gerçekleştirilen MITT - Moskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’na katılım sağladı. 

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen MITT Moskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı bu yıl 18-21 Mart 2015 tarihleri arasında devam etti. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan Türkiye pavillonuna özellikle Fuarın ilk iki günü ilgi büyüktü. Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ömer Çelik, açılış günü ziyaret ettiği Adana ve Mersin standına da yakın ilgi gösterdi.

Fuar boyunca Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan Çukurova standı yoğun bir ziyaretçi akınına uğrarken, farklı ülkelerden katılım sağlayan turizmcilere bölgenin tanıtımı yapıldı. Ajans tarafından Adana ve Mersin illerinin tanıtımı amacıyla hazırlanan stantta katılımcılara bölgeye ilişkin tanıtım malzemelerinin yanı sıra cezerye, narenciye ve meyve çayı ikram edildi.   

9 farklı salonda düzenlenen MITT Moskova Fuarı’na bu yıl dünyanın 203 farklı ülke ve bölgesinden 2100’e yakın kurum, kuruluş, turizm acentası ve konaklama tesisi katılım sağladı.