Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
Güdümlü Proje Desteği Tanıtımları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Haber Galerisi
  • Güdümlü Proje Desteği Tanıtımları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

  • 23 Eylül 2013

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) bölge ekonomisine ivme kazandıracak Güdümlü Proje Desteğini tanıtmaya devam ediyor. Bu kapsamda Mersin Üniversitesi Projeler ve Araştırmalar Koordinasyon Şube Müdürlüğü işbirliği ile üniversitede çalışan öğretim elemanlarına yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

26 Ekim tarihinde Mersin Üniversitesi Rektörlük Senato Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Arslan, ÇKA Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu, Mersin Üniversitesi Projeler ve Araştırmalar Koordinasyon Şube Müdürü Öğr. Gör. Mesut Uzman ve üniversite öğretim elemanları katılım sağladı. 

ÇKA Planlama Birimi Uzmanı Esmanur Karabıyık’ın Ajansların mali destek türleri ve Güdümlü Proje Desteği konusunda bilgiler aktardığı toplantıda, güdümlü desteğin bölge planında öngörülen öncelikler doğrultusunda belirlendiği, proje teklif çağrısı yöntemi uygulanmadan doğrudan destek sağlamaya yönelik özel nitelikli projeler olduğu, amacının bölgesel gelişmenin hızlandırılması, bölgenin rekabet edebilirliğinin güçlendirilmesi ve bölgedeki iş ortamının iyileştirilmesi olduğu vurgulandı.