Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
Genel Sekreterimiz Lutfi Altunsu Kıbrıs'ta Engelsiz Turizm ve Yaşam Çalıştayına Katıldı
Haber Galerisi
  • Genel Sekreterimiz Lutfi Altunsu Kıbrıs'ta Engelsiz Turizm ve Yaşam Çalıştayına Katıldı

  • 04 Kasım 2013

Genel Sekreterimiz Dr. Lutfi Altunsu 25 Nisan Pazartesi günü Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi’nde Yakın Doğu Üniversitesi Center of Excellence, YDÜ Center of Excellence’a bağlı Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkezi, YDÜ Turizm Araştırmaları Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen ” Herkes İçin Eğitim Engelsiz Turizm Ve Yaşam” çalıştayına konuşmacı olarak katıldı.

Engelsiz yaşam ve engelsiz turizm yolunda eğitimin farklı boyutlarını tartışmak, engellilerin yaşamını kolaylaştırıcı çözüm önerileri oluşturmak ve eğitim ile toplumsal farkındalığı arttırmak amacıyla düzenlenen çalıştayda Genel Sekreter Altunsu, Ajansın engelsiz yaşama ilişkin yapmış olduğu proje örnekleri ve Kıbrıs’ta Ajansın teknik destek gözetiminde yürütülen çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Çalıştaya, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın Eşi Meral Akıncı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner, Türkiye Cumhuriyeti ve KKTC’deki kamu kurum ve kuruluşlarından, sivil toplum örgütlerinden, üniversitelerden, yerel yönetimlerden çok sayıda temsilci katıldı.