Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
 Genç Fikirler, Güçlü Kadınlar Projesi Adana'da
Haber Galerisi
  • Genç Fikirler, Güçlü Kadınlar Projesi Adana'da

  • 19 Haziran 2013

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü, Intel Türkiye ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) işbirliği ile gerçekleştirilen “Genç Fikirler, Güçlü Kadınlar Projesi” kapsamında oluşturulan heyet ile Çukurova Kalkınma Ajansı hizmet binasında bir toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıda heyet tarafından “Genç Fikirler, Güçlü Kadınlar” projesi kapsamında 29-30 Kasım tarihlerinde Adana’da düzenlenecek fikir kampları hakkında bilgi verilirken,  işbirliğine yönelik bilgi alışverişinde bulunuldu.
İlk olarak 2013 yılında hayata geçirilen “Genç Fikirler, Güçlü Kadınlar” projesi kapsamında, kadınların karşılaştığı toplumsal sorunlara çözüm üretmek amacıyla 18 - 30 yaş arası gençlerin fikirler üretmesi ve bu fikirleri hayata geçirmesi hedeflenmektedir. Ayrıca, kaynaklara erişimin sınırlı olduğu kesimlerde gençler tarafından üretilen yenilikçi ve teknoloji destekli fikirlerin ve çözüm önerilerinin sosyal ya da ticari girişimcilik projeleri olması amaçlanmaktadır. (17 Eylül 2014)