Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
Çukurova Travel Turkey İzmir Fuarı'nda Tanıtıldı
Haber Galerisi
  • Çukurova Travel Turkey İzmir Fuarı'nda Tanıtıldı

  • 18 Aralık 2018

Adana ve Mersin illeri Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan  Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı’nda tanıtıldı.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB ve İZFAŞ ortaklığıyla  06-08 Aralık tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleştirildi. 

Oldukça hareketli ve yoğun geçen fuara, bu yıl da bölgeyi temsilen tüm turizm paydaşlarıyla birlikte katılım sağlandı. Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından açılan Çukurova standında, Adana ve Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri, TÜRSAB Bölge Yönetimleri, MERTİD, ÇUKTOB gibi çatı kuruluşların yanı sıra bölgede faaliyet gösteren acenta, otel ve turizm paydaşı firmalar yerlerini alarak, bölgenin sahip olduğu turizm değerlerini ziyaretçilerle buluşturdular.

Fuar süresince, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya üst düzey bürok üst düzey bürokratlar, iş dünyası temsilcileri, bölgenin turizm profesyonelleri Çukurova standını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldılar.

Geçen yıl 36 farklı ülkeden 1284 katılımcının yer aldığı fuar,  63 farklı ülkeden 44.589 kişi tarafından ziyaret edildi.