Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
Çukurova'nın Renkleri Fotoğraf Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu
Haber Galerisi
  • Çukurova'nın Renkleri Fotoğraf Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

  • 11 Ekim 2013

Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından ilki düzenlenen “Çukurova’nın Renkleri” Fotoğraf Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.  9 Ocak Cumartesi günü Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde fotoğrafları dereceye giren ve sergilemeye layık görülen yarışmacılara plaketleri verildi. 

256 kişinin 924 eser ile katıldığı yarışmanın ödül törenine Adana İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, KOSGEB Adana İl Müdürü Hüseyin Şen, ÇKA Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu ve çok sayıda fotoğraf sever katıldı.

Yarışmanın birincisi Olba Mozaği’nin bulunma anını fotoğraflayan Tuna Akçay olurken, ikinci Osman Arsal, üçüncü ise Hakan Yaralı oldu.

Doğal ve kültürel değerlerin iç içe olduğu, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan turizmin her çeşidine hitap eden Çukurova’nın yöre güzelliklerinin kaybedilmesini fazlasıyla hak ettiğini vurgulayan Altunsu, yarışma ile bu konudaki eksiklikleri gidermeyi, fotoğraf sanatını desteklemeyi ve bölgeyi turistler ve fotoğrafçılar için cazibe merkezi haline getirmeyi amaçladıklarını belirtti. Altunsu bölgenin güzelliklerinin tanıtılması için benzer organizasyonlara devam etmek istediklerini belirterek, yarışmaya katılarak emek harcayan tüm fotoğrafçılara teşekkürlerini iletti.

“Çukurova’nın Renkleri” Fotoğraf Sergisi bir hafta ziyarete açık kalacaktır.