Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
Çukurova Kalkınma Ajansı EMİTT'ten ödül ile döndü
Haber Galerisi
  • Çukurova Kalkınma Ajansı EMİTT'ten ödül ile döndü

  • 24 Temmuz 2013

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) 22- 25 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen dünyanın en önemli 5 turizm fuarı arasında gösterilen 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’ndan (EMITT) ödül ile döndü. Fuar sonunda gerçekleştirilen “En İyiler” ödül töreninde Çukurova Kalkınma Ajansı açtığı Adana ve Mersin ortak standıyla Turizm Merkezleri dalında “En İyi Stand Dekoru” ödülüne layık görüldü.

Adana ve Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri, bölgede faaliyet gösteren otel işletmecileri, seyahat acentaları ve tur operatörleri gibi sektör temsilcilerinin yer aldığı ÇKA koordinasyonluğunda açılan ortak stand ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Adana ve Mersin illerinin kültürel ve turizm değerleri tanıtımının yapıldığı ÇKA standında misafirlere narenciye, cezerye, şalgam gibi ikramlarda bulunuldu. 

Fuar sonunda yapılan “En İyiler” ödül töreninde verilen "En İyi Stand Dekoru" ödülünü Çukurova Kalkınma Ajansı adına Adana Valisi ve ÇKA Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyük aldı.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)  İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 12 ayrı salonda 70’den fazla ülke ve 4.500 üzerinde kurum ve kuruluşun katılımı ile gerçekleştirildi.