Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
Çukurova Kalkınma Ajansı, Bölgesel İşbirliğine Katkı Ödülü Aldı
Haber Galerisi
  • Çukurova Kalkınma Ajansı, Bölgesel İşbirliğine Katkı Ödülü Aldı

  • 30 Ağustos 2013

Doğu Akdeniz Bölgesi’nde ekonomi alanında yayın yapan ilk ve tek ekonomi gazetesi olan Refleks Gazetesi okurlarının oylarıyla belirlenen "Lokomotif Ödülleri" 3.kez düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Adana Sheraton Otel’de düzenlenen ödül törenine iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

On iki ayrı kategoride düzenlenen ödül töreninde Çukurova Kalkınma Ajansı “Bölgesel İşbirliğine Katkı” ödülüne layık görüldü. Ödülü Çukurova Kalkınma Ajansı adına Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu Çukurova Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Süleyman Sönmez’in elinden aldı.

Refleks Gazetesini bölge ekonomisini canlandıracak sinerji faaliyetlerinden dolayı tebrik ederek konuşmasına başlayan Altunsu, ödülü Çukurova Kalkınma Ajansı’na layık gördükleri için Refleks ailesi ve okurlarına teşekkür etti.

Konuşmasının devamında Altunsu, “Kalkınma ajanslarının kuruluş kanununda da yer alan kamu kesimi, özel kesim ve sivil toplum kuruluşları arasında işbirliğini güçlendirmek ve koordinasyonunu sağlamak gibi görevleri vardır.  Ajans olarak temel görevimiz kanunda yer alan bu görevimizi en iyi şekilde yerine getirmektir. Bu görevi yerine getirmemizi sağlayan yönetim kurulumuza, kalkınma kurulu üyelerimize ve Ajans personeline teşekkür ediyorum.” dedi.

Ajans olarak katılımcılığa, fiziksel sermaye kadar insan kaynağına, sosyal sermayenin gücüne inandıklarını dile getiren Altunsu, bu amaçla yapılan sorunları çözmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve bu şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. (17 Haziran 2015)