Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
Çukurova Bölgesi'ndeki yatırım olanakları Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden bir araya gelen Lojistik Sektörü temsilcilerine sunuldu.
Haber Galerisi
  • Çukurova Bölgesi'ndeki yatırım olanakları Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden bir araya gelen Lojistik Sektörü temsilcilerine sunuldu.

  • 17 Haziran 2013

Çukurova Kalkınma Ajansı Mersin Yatırım Destek Ofisi’nde Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden gelen lojistik sektör temsilcilerinin bir araya geldiği toplantı düzenlendi. 
Hollanda’nın Güney-batı ve Flanders, Almanya’nın Rhein-Main, Danimarka ve İsveç’in Öresund bölgesi ile İsveç’in Skane bölgesinden lojistik sektörü temsilcileri ve Hollanda’nın Breda Yatırım Ajansı’ndan bir temsilcinin katılım sağladığı toplantıda,  Çukurova bölgesinde öne çıkan sektörler, bölgedeki yatırım imkânları, devam eden büyük projeler ile Ajans faaliyetleri hakkında kapsamlı bilgi verilirdi. Ayrıca Çukurova bölgesiyle Avrupa bölgeleri arasında işbirliğine dönük görüşmeler gerçekleştirilerek ortak proje alanları konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.  2 Eylül 2014