Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
Çukurova Bölgesi, HESTOUREX Dünya Sağlık ve Spor Turizmi Kongresi ve Fuarı'nda Tanıtıldı
Haber Galerisi
  • Çukurova Bölgesi, HESTOUREX Dünya Sağlık ve Spor Turizmi Kongresi ve Fuarı'nda Tanıtıldı

  • 09 Nisan 2018

Çukurova’nın sağlık ve spor turizmi potansiyeli Dünya Sağlık ve Spor Turizmi Kongresi ve Fuarı’nda (HESTOUREX) tanıtıldı. 

5-8 Nisan tarihlerinde Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde 160 ülkeden yaklaşık 5 bin üzerinde profesyonelin katılımı ile gerçekleşen fuarda, Çukurova Kalkınma Ajansı stant açarak bölgenin sağlık ve spor turizminin tanıtımına destek sağladı. Çukurova standında,  Adana ve Mersin’den İl Sağlık Müdürlükleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri, Şehir Hastaneleri, Büyükşehir Belediyeleri, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Özel Hastane ve Klinikler, Dernekler, Oteller ve Turizm Seyahat Acentalarının da yer alarak bölgenin bu alandaki olanaklarını tanıtma imkânı buldular.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da ziyaret ettiği fuarda, Çukurova standına ve ikili iş görüşmeleri etkinliğine olan ilgi oldukça yoğundu.

Fuar boyunca, bölgede faaliyet gösteren sağlık ve spor kuruluşlarının temsilcileri de iş bağlantıları kurmak ve mevcut bağlantılarını güçlendirmek amacıyla yoğun çaba sarf ettiler.