Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
ÇKA, potansiyel başvuru sahiplerini bilgilendirdi.
Haber Galerisi
  • ÇKA, potansiyel başvuru sahiplerini bilgilendirdi.

  • 17 Mayıs 2013

Ajansımız, 19 Kasım tarihinde ilan ettiği “ Bölgesel Rekabet ve Yenilik Mali Destek Programı” , “Üretim ve Çevre Altyapısının İyileştirilmesi Mali Destek Programı“ , “ Kırsal Ortak Üretim Altyapısının Geliştirmesi Mali Destek Programı”  ile ilgili, potansiyel başvuru sahiplerini bilgilendirmek amacıyla 21-29 Kasım  tarihleri arasında bilgilendirme toplantıları düzenledi. 
Adana ve Mersin şehir merkezleri ile Adana ve Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, Tarsus Ziraat Odası, Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Gülnar, Mut, Silifke, Erdemli, Tarsus, Yumurtalık, Ceyhan, Pozantı, Karaisalı, Karataş, Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Kozan, Aladağ, İmamoğlu ilçeleri olmak üzere, toplam 23 yerde gerçekleştirilen toplantılar 627 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.  Bilgilendirme toplantılarında, mali destek programları hakkında bilgi verilip, katılımcıların soruları cevaplandırıldı.
Proje hazırlama konusunda eğitimlerin verileceği toplantı ise 2-12 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Eğitim toplantılarına yaklaşık olarak 250 kişinin katılması bekleniyor. (29 Kasım 2013)