Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
ÇKA, potansiyel başvuru sahiplerine bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Haber Galerisi
  • ÇKA, potansiyel başvuru sahiplerine bilgilendirme toplantısı düzenledi.

  • 14 Nisan 2013

Çukurova Kalkınma Ajansı, geçtiğimiz hafta ilan ettiği “ Rekabetçilik ve Yenilik Mali Destek Programı “, “ Kadın İstihdamının Arttırılması Mali Destek Programı ” ,  “ İş Koşulları ve Yaşam Kalitesinin İyileştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı  “ ile ilgili, potansiyel başvuru sahiplerini bilgilendirmek amacıyla 6-13 Aralık 2012 tarihleri arasında bilgilendirme toplantıları düzenledi. 
Adana ve Mersin şehir merkezleri ile Adana  ve Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi; Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Gülnar, Mut, Silifke, Erdemli, Tarsus, Yumurtalık, Ceyhan, Pozantı, Karaisalı, Karataş, Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Kozan, Aladağ, İmamoğlu ilçeleri olmak üzere, toplam 23 yerde gerçekleştirilen toplantılar 654 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.  Bilgilendirme toplantılarında, mali destek programları hakkında bilgi verilip, katılımcıların soruları cevaplandırıldı.
Proje hazırlama konusunda eğitimlerin verileceği toplantı ise 17- 22 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Eğitim toplantılarına 474 kişinin katılması bekleniyor. (14 Aralık 2012)