Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
ÇKA Mersin  ‘'İnsan Kaynakları Yönetimi ve İstihdam Zirvesi ‘'Etkinliğinde Faaliyet Ortağı Olarak Yerini Aldı
Haber Galerisi
  • ÇKA Mersin ‘'İnsan Kaynakları Yönetimi ve İstihdam Zirvesi ‘'Etkinliğinde Faaliyet Ortağı Olarak Yerini Aldı

  • 12 Ocak 2014

14-15 Mart tarihlerinde Mersin Valiliği himayesinde Mersin İŞKUR İl Müdürlüğü, Çukurova Kalkınma Ajansı, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ve Girişimci İnsan Kaynağı Derneği’nin katkılarıyla Mersin ilinde sektörlerinde lider firmaların katılımıyla Mersin Navona Otel’de “İnsan Kaynakları Yönetimi ve İstihdam Zirvesi ‘’ etkinliği düzenlendi.

Etkinlik kapsamında  kamu kurum ve kuruluşlarının personel teşvikleri ile ilgili programlarını; işgücü piyasasının taraflarına, özel sektöre, odalara, üniversite ve sivil toplum kuruluşlarına tanıtmak, insan kaynakları yönetiminin geliştirilmesine katkıda bulunmak, firma temsilcilerini bir araya getirmek,  özellikle son sınıf üniversite öğrencilerinin stant açarak kurumları tanımalarını ve iş başvurusu yapmalarını sağlamak amaçlandı. Ayrıca iş gücü piyasasında etkisi artan Y kuşağının değerlendirilmesi, liderlik, yetenek yönetimi, insan kaynaklarına dönük teknik konular, dünya trendleri ve 4.0 endüstri devrimi gibi konularda uzman katılımcılar tarafından bilgi verildi.

Çukurova Kalkınma Ajansı, Ajansı tanıtmak, faaliyetleri ile ilgili bilgi vermek amacıyla etkinliğin faaliyet ortağı olarak katılım sağladı.