Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
ÇKA’dan Ceyhan OSB’ye Altyapı Desteği
Haber Galerisi
  • ÇKA’dan Ceyhan OSB’ye Altyapı Desteği

  • 17 Haziran 2021

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) tarafından yürütülen 2021 yılı Yenilik ve Verimlilik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında desteklenen Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi’nin “Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi Elektrik Altyapısının Tamamlanması” projesinin protokolü imzalandı.


Proje sözleşmesi OSB Yönetim Kurulu Başkan V. Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz ve ÇKA Genel Sekreteri Savaş Ülger arasında imzalandı.

12 ay sürecek proje ile Ceyhan Organize Sanayi Bölgesinin üretim kapasitesinin ve verimliliğinin arttırılması için gerekli altyapı yatırımlarının yapılması, altyapı yatırımlarının tamamlanması ile OSB elektrik altyapısı inşaatının yapılması amaçlanıyor. Bu kapsamda projenin tamamlanması ile Ceyhan OSB elektrik altyapısını tamamlanarak, su ve yol altyapısını ise kendi öz kaynakları ile yaparak Çukurova Bölgesinde yenilik ve verimlilik kapasitesinin arttırılmasına katkı sağlanacak. Toplam bütçesi yaklaşık 6,5 milyon TL olan projenin, 2,5 milyon TL si ÇKA tarafından karşılanacak.