Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
ÇKA-AKİB İşbirliğiyle İnovasyon Yönetimi Akademisi Projesi
Haber Galerisi
  • ÇKA-AKİB İşbirliğiyle İnovasyon Yönetimi Akademisi Projesi"ni hayata geçiriyor

  • 04 Temmuz 2013

Sertifikalı İnovasyon Yönetimi Eğitimi / Ocak 2015 

Türkiye İhracatçılar Meclisi himayesinde Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatörlüğü’nde yürütülen “İnovasyon Yönetimi Akademisi” 2023 yılı 500 milyar dolar ihracat hedefi doğrultusunda işletmelerin inovasyon süreçlerini içselleştirip firma kültürlerinin parçası haline getirmelerini amaçlamaktadır. Proje kapsamında geliştirilen vaka bazlı eğitim programı ile işletmelerin daha rekabetçi olmalarına yönelik inovasyon sürecinin yönetimine ve finansman olanaklarına ilişkin bilgi sahibi olmaları hedeflenmektedir. 

Bu kapsamda Adana ve Mersin’de düzenlenmesi planlanan eğitimlerin ilki 15- 17 Ocak 2015 ve 22 – 24 Ocak 2015 tarihleri arasında Akdeniz İhracatçı Birlikleri ve Çukurova Kalkınma Ajansı işbirliğinde Mersin’de düzenlenecektir. “İnovasyon Yönetimi Akademisi Eğitimine” katılım 20 kişi ile sınırlı olup eğitimlere katılım için son başvuru tarihi 05 Ocak 2015’tir. Başvurular AKİB ve ÇKA web sitelerinin herhangi birisi üzerinden yapılabilmektedir. Eğitim programına ilişkin katılım şartları ve başvuru formu ekte yer almaktadır.  Eğitime katılmaya hak kazananlara 07 Ocak 2015 tarihinde e-posta yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.

Eğitim Programı Hakkında:
İnovasyon Akademi Eğitim Programı, A'dan Z'ye inovasyon kavramını 5 ana modülde vaka, grup çalışmaları ve uzman videolarını içeren sunum platformu ile aktarılacak şekilde kurgulanmıştır.
Eğitim programının ana modülleri:

-İnovasyon Ekonomisi? İnovasyon Nedir?
-İnovasyon İhtiyaçlarını Ölçmek ve Raporlamak
-İnovasyon için Finansman Kaynakları
-İnovasyon Projesi Hazırlama
-İnovasyon Projesi Yönetmek

Katılımcı firmaların inovasyon sürecini içselleştirmesini sağlayacak yapıda kurgulanan eğitim programı, pratik uygulama temellidir. 
Eğitim Programı 2,5 +2,5 gün olmak üzere toplam 5 gün sürmektedir.

Tanıtım filmi için tıklayınız. 

Düzenlenecek eğitim için başvurular sona ermiştir. Katılımcı listesi için tıklayınız.