Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
Akdeniz İlçesi Sosyal Dönüşüm Programı Eylem Planı Çalıştayı
Haber Galerisi
  • Akdeniz İlçesi Sosyal Dönüşüm Programı Eylem Planı Çalıştayı

  • 17 Şubat 2014

Mersin Valiliği Himayesinde Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Koordinasyonunda Mersin’de Akdeniz İlçesi Sosyal Dönüşüm Programı Eylem Planı Çalıştayı gerçekleştirildi.
 
Divan Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Mersin Valisi Ali İhsan Su, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, ÇKA Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu, kamu kurum ve kuruluş yetkilileri ile kamu kurumu niteliğinde olan meslek odaları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.
 
Toplantıda konuşan Mersin Valisi Ali İhsan Su,  tüm vatandaşların refah düzeyinin arttırılması, yaşam koşullarının geliştirilmesi ve bunun sürekliliğinin sağlanması noktasında karar alıcı mercideki kurum ve kuruluşlara önemli sorumluluklar düştüğünü belirterek, bu doğrultuda ihtiyaç duyulan ekonomik ve sosyal yatırımları gerçekleştirme, tüm vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden eksiksiz yararlanmalarını temin etme ve özellikle de dezavantajlarını avantaja dönüştürecek imkânları sunmanın büyük önem arz ettiğinin altını çizdi.
Konuşmasının devamında,  ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturu ile hareket eden devletimiz ve hükümetimizin, vatandaşlarımızın daha sağlıklı, güvenli, kaliteli ve modern bir yaşam sürmelerine olanak sağlayacak düzenleme ve uygulamaları bir bir hayata geçirdiğini vurgulayan Vali Su;  düzenlenen bu çalıştayda, konuların bütüncül bir yaklaşımla ele alınacağını ve bu doğrultuda çözümler üretileceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından, ÇKA Mersin Yatırım ve Destek Ofisi Koordinatörü Mesut Özcan, Akdeniz İlçesi Sosyal Dönüşüm Programı Eylem Planı ile ilgili teknik sunum yaptı.

Toplantı,  kurum-kuruluş yetkilileri ile sivil toplum kuruluş temsilcilerinin Strateji ve Eylem Planı hakkında görüş ve önerilerinin masaya yatırılması ile devam etti. (19 Aralık 2017)