Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
AB Proje Heyeti ÇKA'yı ziyaret etti.
Haber Galerisi
  • AB Proje Heyeti ÇKA'yı ziyaret etti.

  • 22 Haziran 2013

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin eş finansmanıyla Türkiye Belediyeler Birliği tarafından yürütülen “Dezavantajlı Bireylerin Entegrasyonuna Yönelik İstihdam ve Sosyal Destek Hizmetleri Koordinasyon ve Uygulama Modeli Operasyonu Teknik Desteği” başlıklı proje kapsamında Mersin Toroslar Belediyesi’nde hazırlık çalışmalarında bulunan projenin kilit uzmanlarından Cleofe Guardigli, Toroslar Belediyesi yetkilisi Ahmet Ata ve konuyla ilgili diğer yetkililer Ajansımız Mersin Yatırım Destek Ofisine bir tanışma ziyareti düzenledi. 

Guardigli ve Ata, Toroslar Belediyesi’nin de aralarında bulunduğu birçok yerel yönetimin ortaklığında gerçekleştirilen proje kapsamında kamu ve özel kesimin ortaklığını öngören çalışmalarına değinerek projenin detayları ve hazırlık çalışmaları konusunda bilgi verdi. Ajans uzmanları da Ajansın genel olarak sosyal konularda ve dezavantajlı gruplara yönelik destekler özelinde gerçekleştirdiği hibe programları ve diğer çalışmaları hakkında ziyaretçileri bilgilendirdi.

Ziyaret kapsamında son olarak Ajansın mevcut desteklerinin bölge paydaşlarına tanıtılması başta olmak üzere söz konusu projenin hazırlık ve uygulama çalışmalarında işbirliği olanakları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. (24 Eylül 2014)