Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
2021 yılı Fizibilite Destek Programı İlan Edildi 
Haber Galerisi
  • 2021 yılı Fizibilite Destek Programı İlan Edildi 

  • 04 Mart 2021

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Çukurova Kalkınma Ajansı 3,5 milyon lira bütçeli 2021 yılı Fizibilite Destek Programı’nı ilan etti.


Fizibilite Destek Programı, bölgenin kalkınması ve rekabet gücü açısından önemli fırsatlardan yararlanılmasına, bölge ekonomisine yönelik tehdit ve risklerin önlenmesine, bölgenin yenilik ve girişimcilik kapasitesinin geliştirilmesine yönelik yatırım projelerinin fizibilite çalışmalarını destekleyecek.


Program için, kamu kurum ve kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek, kuruluşları, birlikler, kooperatifler, sivil toplum kuruluşları, organize sanayi bölgeleri, sanayi siteleri, serbest bölge işleticileri, teknoloji transfer ofisi şirketleri ile teknoloji geliştirme bölgesi, endüstri bölgesi ve iş geliştirme merkezi gibi kuruluşların yönetici şirketleri uygun başvuru sahipleridir.


2021 yılı fizibilite destek programı kapsamında “İmalat Sanayinde Kurumsallaşma, Yenilik ve Verimlilik Sonuç Odaklı Programı”, “Girişimciliğin Geliştirilmesi Sonuç Odaklı Programı” ve “Turizmde Destinasyon Yönetimi Sonuç Odaklı Programı” ve “Yerel Kalkınma Fırsatları” öncelik alanlarındaki başvurular kabul edilecek.