Bizi Sosyal Medyada Takip Edin !
2015 yılı Mali Destek Programları Bilgilendirme Toplantıları Bölgenin Tüm İlçelerinde Gerçekleştirildi
Haber Galerisi
  • 2015 yılı Mali Destek Programları Bilgilendirme Toplantıları Bölgenin Tüm İlçelerinde Gerçekleştirildi

  • 07 Ağustos 2013

Ajansımız 30 Ocak tarihinde ilan ettiği “Rekabet Gücünün Artırılması ve Yenilikçilik Mali Destek Programı” , “Üretim ve Çevre Altyapısının İyileştirilmesi Mali Destek Programı”, “Mikro İşletmelerde Kurumsallaşma ve Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Mali Destek Programı””  ile ilgili, potansiyel başvuru sahiplerini bilgilendirmek amacıyla 9-26 Şubat tarihleri arasında bilgilendirme toplantıları düzenledi. 

Adana ve Mersin şehir merkezleri ile Adana-Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, Yumurtalık, Ceyhan, Pozantı, Karaisalı, Karataş, Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Kozan, Aladağ, İmamoğlu, Tarsus, Çamlıyayla, Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Gülnar, Mut, Silifke, Erdemli ilçeleri olmak üzere, toplam 24 yerde gerçekleştirilen toplantılar 1178 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.  Bilgilendirme toplantılarında, mali destek programları hakkında bilgi verilip, katılımcıların soruları cevaplandırıldı. 

Proje hazırlama konusunda eğitimlerin verileceği toplantı ise 2-12 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.  (27 Şubat 2015)